Toimi näin

Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla. Voit hakea uutta luottoa tai korotusta nykyiseen luottorajaasi.

Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se. Voit saada luottopäätöksen jopa parissa minuutissa. Mikäli hakemuksesi vaatii lisätarkistuksia, saat tiedon luottopäätöksestä kirjallisesti kotiisi.

Sopimuksen, luottotilin ja kortinvalmistuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa.

Heti käyttövalmis kortti ja PIN-tunnusluku saapuvat postilla kotiisi erillisissä lähetyksissä.

Tunnistaudu ja tee sopimus Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palveluun. Sieltä pääset omalle TUOHI-luottotilillesi.

Hae nyt tai korota luottoa

TUOHI kumppaniliikkeestä

Verkkohakemuksen lisäksi voit vaihtoehtoisesti hakea TUOHTA kumppaniliikkeistämme. Täytä tällöin hakemus myyjän kanssa TUOHI Mastercard -korttia välittävässä liikkeessä ostoksen teon yhteydessä. Saatuasi hyväksytyn luottopäätöksen saat haluamasi tuotteen heti mukaasi ilman käsirahaa. TUOHI-korttisi postitetaan kotiisi noin kahden viikon kuluttua hakemuksesta.

TUOHI Mastercard -kumppaniliikkeitä ovat mm. ISKU, Bike World, Elega, Kruunukaluste, Masku, Tekniset, Unikulma ja Vepsäläinen sekä verkkokauppa Kauppakanava.fi.

Kuka voi saada TUOHEN?

Nordea Rahoituksen TUOHI Mastercard maksuaika-ja luottokortin voivat saada kaikkien pankkien asiakkaat. Voit hakea TUOHTA, kun
– olet vähintään 18-vuotias
– sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa
– sinulla on säännölliset tulot
– sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

TUOHI Mastercard opiskelijoille

TUOHI Mastercard -kortti voidaan myöntää ammattikorkeakoulu-, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat vastaanottaneet opiskelupaikan nykyisessä opiskelupaikassaan Suomessa. Opiskelijoilta ei siis edellytetä työsuhdetta eikä tuloja kortin myöntämiseksi.

Liitä hakemuksen mukaan myös todiste opiskelustasi (kopio opintosuoritusotteesta tai opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa Suomessa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä.

Hakemuksen voit tehdä netissä yllä olevan linkin kautta.

Jos hakemuksesi vaatii lisätarkistuksia, saat tiedon luottopäätöksestä kirjallisesti kotiisi.