ePalvelu

Saldokyselyt, rahansiirto omalle pankkitilille, tilitapahtumat... ePalvelu tuo nämä kaikki palvelut käyttöösi.

Ota ePalvelu käyttöösi – hoidat korttiluottoasiat helposti 24/7

ePalvelu on sähköinen asiointikanava, jonka avulla hoidat TUOHI MasterCard -korttiluottoosi liittyviä asioita turvallisesti verkossa oman pankkisi pankkitunnuksilla.

Siirry tästä ePalveluun

Jos et vielä tunne ePalvelua niin lue lisää ja tee sopimus saman tien

pääs ePvePalvelun käyttöön tarvitset vain nettiyhteyden sekä oman pankkisi pankkitunnukset; sinun ei siis tarvitse olla Nordean verkkopankkiasiakas, jotta saat käyttöösi palvelun, jolla voit hoitaa korttiluottoosi liittyviä asioita verkossa. Palvelussa näkyvät myös muut Nordean korttiluotot. Palvelu on tarkoitettu henkilöasiakkaille. Jos sinulla on Nordean pankkitunnukset, löydät vastaavat palvelut Nordean verkkopankista.

ePalvelu on suunniteltu Osuuspankin, Tapiola Pankin, Ålandsbankenin, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin sekä S-pankin verkkopankkiasiakkaille, joilla on käytössään pankkitunnukset.

ePalvelun avulla voit:

  • tarkastaa korttiluottosi tilitapahtumat ja saldon
  • siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi
  • muokata muita korttiluottosi ominaisuuksia; kuten valita lyhennysvapaat kuukaudet, vaihtaa eräpäivää tai lyhennysprosenttia, muuttaa kortin turvarajoja jne.
  • tilata uuden PIN-luvun korttiisi
  • lähettää sähköpostia suojatusti Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun

ePalvelun käyttöönotto ei maksa mitään, mutta osa ePalvelun toiminnoista on maksullisia normaalihinnoittelun mukaisesti. ePalvelu-sopimuksen teet helposti ja nopeasti osoitteessa www.nordearahoitus.fi/epalvelu

 

Kirjautuminen