ePalvelu

  Saldokyselyt, rahansiirto omalle pankkitilille, tilitapahtumat... ePalvelu tuo nämä kaikki palvelut käyttöösi. 

 

ePalvelussa hoidat TUOHEEN liityvät asiat helposti 24/7

ePalvelu on sähköinen asiointikanava, jonka avulla hoidat TUOHI MasterCard -korttiluottoosi liittyviä asioita turvallisesti verkossa oman pankkisi pankkitunnuksilla.

Siirry tästä ePalveluun

Jos et vielä tunne ePalvelua niin lue lisää ja tee sopimus saman tien

pääs ePvePalvelun käyttöön tarvitset vain nettiyhteyden sekä oman pankkisi pankkitunnukset; sinun ei siis tarvitse olla Nordean verkkopankkiasiakas, jotta saat käyttöösi ePalvelun. ePalvelussa hoidat TUOHEEN liittyvä asioita juuri silloin kun sinulle sopii turvallisesti missä ja milloin vain. ePalvelussa näkyvät myös muut Nordean korttiluotot. Palvelu on tarkoitettu henkilöasiakkaille. Jos sinulla on Nordean pankkitunnukset, löydät vastaavat palvelut Nordean verkkopankista.

ePalvelu on suunniteltu Osuuspankin, Ålandsbankenin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP-Pankin, Handelsbankenin sekä S-Pankin verkkopankkiasiakkaille, joilla on käytössään pankkitunnukset.

Siirry tästä tekemään ePalvelu-sopimus >>

 

 ePalvelun avulla voit:

  • tarkastaa korttiluottosi tilitapahtumat ja saldon
  • siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi
  • muokata muita korttiluottosi ominaisuuksia; kuten valita lyhennysvapaat kuukaudet, vaihtaa eräpäivää tai lyhennysprosenttia, muuttaa kortin turvarajoja jne.
  • tilata uuden PIN-luvun korttiisi
  • lähettää sähköpostia suojatusti Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun

Katso ePalvelun opas tästä.

ePalvelun käyttöönotto ei maksa mitään, mutta osa ePalvelun toiminnoista on maksullisia normaalihinnoittelun mukaisesti. Lue lisää ePalvelusta osoitteessa www.nordearahoitus.fi/epalvelu