Käy kaikkialla

TUOHELLA teet ostoksia niin omassa lähikaupassasi kuin lomakohteessa toisella puolella maailmaa. TUOHI Mastercard käy maksuvälineenä yli 35 miljoonassa ostopaikassa maailmanlaajuisesti. Lisäksi TUOHELLA on helppo maksaa verkkokaupoissa ja voit hoitaa Apple Payn ja Google Payn avulla maksusi kaupoissa helposti TUOHELLA ja puhelimellasi.

Ostokset PIN-tunnusluvulla

Kun maksat ostoksesi kaupan sirumaksupäätteellä, tarvitset TUOHI-korttiisi kuuluvaa PIN-tunnuslukua. Saat henkilökohtaisen tunnusluvun uuden TUOHI Mastercard -kortin myötä, omassa lähetyskuoressaan.

Jos unohdat tai kadotat tunnuslukusi, voit tehdä uusintatilauksen OmaLuotto-palvelusta tai Nordean verkkopankista, asiakaspalvelusta tai konttorista.

Käteistä helposti

Voit nostaa TUOHI-kortillasi käteistä Suomessa kaikista Otto.-automaateista ja ulkomailla kaikista automaateista, joissa on Mastercard -tunnus. Myös käteisnostoihin tarvitset henkilökohtaisen PIN-tunnusluvun.

Voit halutessasi asettaa automaattinostoihin vuorokausikohtaiset turvarajat. Tällöin kortillasi voi yhden vuorokauden sisällä nostaa käteistä tai maksaa laskuja automaatilla vain määrittämääsi rajaan asti. Turvarajaan voit tehdä muutoksia OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa sekä konttorissa.

Turvallisesti verkossa

TUOHELLA voit maksaa verkko-ostokset kaikissa nettikaupoissa, joissa Mastercard käy maksuvälineenä. Verkko-ostoksia tehdessäsi tarvitset aina korttisi voimassaoloajan sekä kolminumeroisen turvakoodin, joka on korttisi taustapuolella.

Verkkomaksaminen edellyttää, että olet sallinut korttisi käytön internetissä. TUOHI-asiakkaana käytössäsi on myös verkkomaksamisen turvallisuutta lisäävä palvelu, jossa verkko-ostokset vahvistetaan matkapuhelimeen toimitettavalla salasanalla tai Nordean pankkitunnuksilla.

Kätevä vararahasto

TUOHI tuo turvaa ja joustoa kodin tarpeellisten hankintojen tai perheen yllättävien menojen varalle. TUOHEN käyttäjänä sinulla on aina vararahasto taskussasi. Valitset itse, minkä kokoisissa erissä maksat ostoksesi. Voit myös siirtää TUOHI-luotolta rahaa pankkitilillesi.

Korotonta maksuaikaa

Kun maksat ostoksesi TUOHELLA, saat niille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saat laskun ostoksistasi kerran kuussa. Laskun saatuasi voit valintasi mukaan joko maksaa siihen merkityn minimierän, koko laskutettavan summan – tai mitä tahansa siltä väliltä. TUOHELLA maksat ostoksesi juuri sinulle sopivimmalla tavalla.

Luotolla joustavasti

Halutessasi voit hyödyntää TUOHEN luotto-ominaisuutta ja maksaa ostokset pienemmissä erissä. Tällöin veloitetaan lisäksi korko (3 kuukauden euribor + 14 %) sekä 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja mahdollinen 3 euron kulu paperilaskusta sopimusehtojen mukaisesti. Tilinhoitomaksu veloitetaan kuitenkin vain mikäli luotolla on laskutettavaa saldoa. Luotosta aiheutuu siis kustannuksia ainoastaan silloin, kun käytät sitä. Vuosimaksua TUOHESSA ei ole. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle TUOHI Mastercard -tililuotolle on 27,8 % (10/2019).

Saat lyhennysvapaata

TUOHEN käyttäjänä voit myös pitää vapaata lyhennyksistä. Lyhennysvapaan aikana et maksa lainkaan lyhennyksiä tai korkoa, ja vapaalta kuukaudelta kertyvät korot ja tilinhoitomaksu veloitetaan osana seuraavaa kuukausierää. Voit valita kaksi lyhennysvapaata (ei kuitenkaan peräkkäistä) kuukautta vuodessa. Huomioithan, että lyhennysvapaita kuukausia ei voi yhdistää tasaeräoston laskutukseen.

Ota lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi OmaLuotto-palvelussa, Nordean verkkopankissa tai soittamalla Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun.

Hyvitystä hinnoista

TUOHI Mastercard -korttiisi kuuluva Hintaturvavakuutus takaa Suomessa tehdyille jatko-ostoille markkinoiden edullisimmat hinnat. Jos löydät TUOHELLA ostamasi tuotteen tai tavaran edullisemmin kuukauden kuluessa, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen.

Miten Hintaturvavakuutus toimii?

Hintaturvavakuutus on maksuton, automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Hintaturva kattaa TUOHI Mastercard -kortilla jatkossa maksetut ostot, mutta ei kyseisessä liikkeessä luoton myöntämisen yhteydessä tehtyjä ostoja. Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi. Hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja olet maksanut sen kokonaan TUOHELLA. Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa.

Korvausta ei saa kiinteistä kalusteista tai rakenteista, ammattikäyttöön hankituista tuotteista, pakettitarjouksista tai outlet-tarjouksista. Korvauksen saamisen ehtona on, että tuote on ollut halvempaan hintaan yleisesti kaikkien saatavilla ja että liität korvaushakemukseesi tarjouksen tai mainoksen, josta huomasit tuotteen halvemmalla hinnalla.

Hae hintahyvitystä näin:

Mikäli haet Hintaturvavakuutuksen hintahyvitystä, toimi alla olevan ohjeen mukaisesti:

Tutustu Hintaturvavakuutuksen ehtoihin

1. Täytä korvaushakemus netissä

2. Liitä korvaushakemukseen kopio TUOHEN laskusta, jossa ostoksesi näkyy, sekä kuitti, josta näkyy ostoksen päivämäärä, laji ja hinta. Liitä mukaan myös tarjous tai mainos, josta huomasit saman tuotteen alemmalla hinnalla. Laskusta ja kuitista tulee käydä ilmi, että olet maksanut ostoksesi kokonaan TUOHELLA.

3. Lähetä korvaushakemus Trygille.

4. Mikäli et saa liitettyä sähköiselle korvaushakemukselle hakemukseen tarvittavia liitteitä, lähetä korvaushakemus silti sähköisesti ilman liitteitä ja lähetä liitteet Trygille postitse osoitteeseen Moderna Försäkringar (Tryg Forsikringer A/S) FE 371 106 56 Stockholm Sweden Kuoreen merkintä “Nordea Cards” Lisätietoja: Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi, puh. +358 800 935 55, info@tryg.fi, ma-pe klo 8-16.

Esimerkkiostoksia TUOHI-luotolla

Kännykkä 500 €
1. erä2. erä3. erä4. erä
Kuukausierä135 €135 €135 €135 €
Koron osuus3,63 €2,43 €1,22 €
Tilinhoitomaksu5 €5 €5 €5 €
Jääkaappipakastin 1 500 €
1. erä2. erä3. erä4. erä
Kuukausierä390 €390 €390 €390 €
Koron osuus10,88 €7,27 €3,62 €
Tilinhoitomaksu5 €5 €5 €5 €
Matka 3 000 €
1. erä2. erä3. erä4. erä
Kuukausierä770 €770 €770 €770 €
Koron osuus21,78 €14,58 €7,30 €
Tilinhoitomaksu5 €5 €5 €5 €
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, ja todelliset kulut lasketaan aina voimassaolevan 3kk:n euriborin mukaisesti. Tässä laskelmassa on käytetty euribor-korkoa 11/2018, ja lisäksi on huomioitu 12 %:n marginaali, tilinhoitomaksu 5 euroa sekä paperilaskun hinta 3 euroa. TUOHI Mastercard -luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,5 %.