1 Med eTjänsten
sköter du din kortkredit smidigt 24/7
sköter du din kortkredit smidigt 24/7

eTjänsten är en elektronisk kanal där du kan sköta ärenden som gäller din TUOHI MasterCard-kortkredit tryggt på webben.eTjänsten är en tjänst för dig som är nätbankskund hos Andelsbanken, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia, Sparbanken, POP Banken, Handelsbanken och S-Banken och har bankkoder. Läs mer.
2 Betalinstrument i Finland
och utomlands
Betalinstrument i Finland och utomlands

Internationella TUOHI MasterCard är ett årsavgiftsfritt betaltids- och kreditkort som accepteras som betalinstrument på över 35 miljoner inköpsställen som märkts med MasterCard-symbolen runt om i världen. Också i Finland finns det redan över 55 000 inköpsställen där du kan betala med TUOHI. Läs mer.
3 Höj din TUOHI
MasterCard-kredit på nätet
Höj din TUOHI MasterCard-kredit på nätet

Som TUOHI MasterCard -kund kan du beroende på dina inkomster få en kredit på upp till 10 000 euro. Det är lätt att fylla i och skicka ansökan om höjning av kreditlimit på nätet - du får kreditbeslutet med en gång. Läs mer.
4 Flexibla
betalningsalternativ
Flexibla betalningsalternativ

När fakturan kommer kan du själv bestämma om du på förfallodagen vill betala endast minimimånadsraten, hela skuldbeloppet, eller något mitt emellan. TUOHI MasterCard rättar sig efter din ekonomi och dina behov. Om du använder kortets kreditegenskap betalar du räntor och kostnader enligt avtalsvillkoren. Läs mer.
5 Kontanter i automater,
gireringar till ditt eget bankkonto.
Kontanter i automater, gireringar till ditt eget bankkonto

TUOHI MasterCard är inte bara ett mångsidigt betalinstrument. Med kortet kan du ta ut kontanter i alla Otto. -automater i Finland och utomlands i automater försedda med MasterCard-symbolen. Dessutom kan du göra kontantuttag även på MasterCard-kontantuttagsställen. Nordeas gällande prislista över avgifter som tas ut för kontantuttag hittar du här.
6 Prisskyddsförsäkringen garanterar
de lägsta priserna på marknaden
Prisskyddsförsäkringen garanterar de lägsta priserna på marknaden

Med hjälp av den avgiftsfria Prisskyddsförsäkringen som ingår i TUOHI MasterCard-kortet får du inköpen till det förmånligaste priset på marknaden. Om du hittar ett billigare pris på en produkt du köpt med TUOHI inom 30 dagar från inköpsdagen ersätter Prisskyddsförsäkringen skillnaden mellan priserna enligt försäkringsvillkoren. Läs mer om Prisskyddsförsäkringen.

TUOHI MasterCard

Ansök om TUOHI

Du kan lätt och snabbt ansöka om TUOHI på nätet med dina egna bankkoder. Du kan också i förväg beräkna dina kreditkostnader med hjälp av en behändig kalkylator.