1 Parallellkort
till hela familjen
Parallellkort till hela familjen

Till TUOHI MasterCard-kortet kan du få parallellkort för alla 15 år fyllda familjemedlemmar. Ett eget kort är behändigt vid många tillfällen, till exempel då barnen flyttar till en annan ort eller utomlands för att studera. Kredittagaren (huvudkortsinnehavaren) ansvarar då för att kreditvillkoren följs och att krediten återbetalas. Antalet kort är obegränsat. Parallellkorten är avgiftsfria. Läs mer.
2 Betalinstrument i Finland
och utomlands
Betalinstrument i Finland och utomlands

Internationella TUOHI MasterCard är ett årsavgiftsfritt betaltids- och kreditkort som accepteras som betalinstrument på över 30 miljoner inköpsställen som märkts med MasterCard-symbolen runt om i världen. Också i Finland finns det redan över 55 000 inköpsställen där du kan betala med TUOHI. Läs mer.
3 TUOHI belönar
sina användare
TUOHI belönar sina användare

Som TUOHI-kund har du rätt till många växlande förmåner och erbjudanden som du inte får med andra kort. Som TUOHI-kund har du rätt till den avgiftsfria försäkringen Nyckelgaranti, som ersätter försvunna nycklar och lås som öppnats upp till 250 euro. Läs mer.
4 Flexibla
betalningsalternativ
Flexibla betalningsalternativ

När fakturan kommer kan du själv bestämma om du på förfallodagen vill betala endast minimimånadsraten, hela skuldbeloppet, eller något mitt emellan. TUOHI MasterCard rättar sig efter din ekonomi och dina behov. Om du använder kortets kreditegenskap betalar du räntor och kostnader enligt avtalsvillkoren. Läs mer.
5 Kontanter i automater,
gireringar till ditt eget bankkonto.
Kontanter i automater, gireringar till ditt eget bankkonto

TUOHI MasterCard är inte bara ett mångsidigt betalinstrument. Med kortet kan du ta ut kontanter i alla Otto. -automater i Finland och utomlands i automater försedda med MasterCard-symbolen. Dessutom kan du göra kontantuttag även på MasterCard-kontantuttagsställen. Nordeas gällande prislista över avgifter som tas ut för kontantuttag hittar du här.
6 Prisskyddsförsäkringen garanterar
de lägsta priserna på marknaden
Prisskyddsförsäkringen garanterar de lägsta priserna på marknaden

Med hjälp av den avgiftsfria Prisskyddsförsäkringen som ingår i TUOHI MasterCard-kortet får du inköpen till det förmånligaste priset på marknaden. Om du hittar ett billigare pris på en produkt du köpt med TUOHI inom 30 dagar från inköpsdagen ersätter Prisskyddsförsäkringen skillnaden mellan priserna enligt försäkringsvillkoren. Läs mer om Prisskyddsförsäkringen.

TUOHI MasterCard

Ansök om TUOHI

Du kan lätt och snabbt ansöka om TUOHI på nätet med dina egna bankkoder. Du kan också i förväg beräkna dina kreditkostnader med hjälp av en behändig kalkylator.