1 Rinnakkaiskortit
vaikka koko perheelle
Rinnakkaiskortit vaikka koko perheelle

TUOHI MasterCard -korttiin saa rinnakkaiskortit kaikille yli 15-vuotiaille perheenjäsenille. Oma kortti on kätevä monessa tilanteessa, esimerkiksi kun lapset siirtyvät opiskelemaan toiselle paikkakunnalle tai ulkomaille. Tällöin luoton saaja (pääkortinhaltija) vastaa luottoa koskevien ehtojen noudattamisesta ja takaisinmaksusta. Korttien määrää ei ole rajattu. Rinnakkaiskortit ovat maksuttomia. Lue lisää.
2 Maksuväline kotimaassa
ja ulkomailla
Maksuväline kotimaassa ja ulkomailla

Kansainvälinen TUOHI MasterCard on vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti, joka käy maksuvälineenä yli 30 miljoonassa MasterCard-tunnuksin merkityssä ostopaikassa ympäri maailmaa. Suomessakin on jo yli 55 000 paikkaa, jossa voit maksaa ostoksesi TUOHELLA. Lue lisää.
3 TUOHI palkitsee
käyttäjänsä
TUOHI palkitsee käyttäjänsä

TUOHI-asiakkaana olet oikeutettu moniin vaihtuviin etuihin ja tarjouksiin, joita et muilla korteilla saa. Olet oikeutettu aktivoimaan itsellesi 250 euron arvoisen maksuttoman edun - Avainturvan Lue lisää.
4 Joustavat
maksuvaihtoehdot
Joustavat maksuvaihtoehdot

Laskun saatuasi päätät itse, maksatko eräpäivänä vain minimikuukausierän, koko laskutettavan velkasaldon kerralla tai jotain siltä väliltä. TUOHI MasterCard joustaa juuri sinun taloutesi ja tarpeittesi mukaan. Mikäli käytät kortin luotto-ominaisuutta, maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Lue lisää.
5 Käteistä rahaa automaateista,
siirtoja omalle pankkitilille
Käteistä rahaa automaateista, siirtoja omalle pankkitilille

TUOHI MasterCard on muutakin kuin monikäyttöinen maksuväline. Voit nostaa sillä käteistä kaikista Otto. -automaateista Suomessa, ja MasterCard-tunnuksin merkityistä automaateista ulkomailla. Lisäksi voit tehdä käteisnostoja myös MasterCard-käteisnostopisteistä. Nordean voimassaolevan hinnaston käteisnostoista veloitettavista palkkioista löydät täältä.
6 Hintaturvavakuutus takaa
markkinoiden edullisimmat hinnat
Hintaturvavakuutus takaa markkinoiden edullisimmat hinnat

TUOHI MasterCard -korttiin liittyvän maksuttoman Hintaturvavakuutuksen ansiosta teet ostoksesi markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos löydät TUOHELLA ostamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän kuluessa ostopäivästä, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää Hintaturvavakuutuksesta.

TUOHI MasterCard

TUOHEN hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa omilla pankkitunnuksillasi. Voit myös halutessasi laskea ennakkoon kustannuksia hankinnallesi kätevän laskurin avulla.

Kirjautuminen